CONTACT

CONTACT OPNEMEN

Amsterdam School for Integrative Medicine & Health (ASIMH)

Trompenburg 18
1852 CD Heiloo

Secretariaat
marieke at schoolforintegrativemedicine dot nl
Het secretariaat, Marieke Krabshuis, is per mail op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar via bovenstaand emailadres of vul het contactformulier in. Onze vakantieperiodes, waarin het secretariaat beperkt bereikbaar is, zijn gekoppeld aan de schoolvakanties van het basisonderwijs.
Voor praktische vragen rondom alle nascholingen kun je per email stellen aan het secretariaat. Liever bellen? Noteer je telefoonnummer in de email en dan word jeĀ  teruggebeld.

 

Heb je een inhoudelijk vraag over 1 van onze nascholingen? Of wil je overleggen welke nascholing bij je past? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Claudia via 06 12 40 48 18 (ma t/m do, tijdens kantooruren)

Privacy

Uiteraard gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw gegevens om. Klik voor meer informatie hier.

    LOCATIES

    De scholingen vinden zo veel mogelijk plaats op locaties, die passen bij de visie Integrative Medicine. De locaties inspireren, zijn vriendelijk en geven energie. Het zijn bij voorkeur locaties dichtbij de natuur, waar het mogelijk is te wandelen en te ontspannen. Op de locaties van de scholingen, wordt zo veel mogelijk gewerkt met biologische en lokale producten. Hieronder vind je een aantal locaties waar scholingen hebben plaatsgevonden of gepland staan.

    Gasterij Stadzicht in Naarden | Anna Haen in Abcoude | Vroeg in Houten | Makeblijde in Houten

    Op de hoogte blijven?
    Ontvang onze nieuwsbrief!